torstai 15. toukokuuta 2014

Retki Nuuksion Sorlammelle 14.5.2014


                         
Kuvat: Ella
             
Lähdimme metsäretkelle Nuuksioon aamulla bussilla. Lähdimme kulkemaan metsäpolkua pitkin nuotio paikalle. Matkan varrella näimme pähkinäpensaita ja pitko puita. Polun varrella oli paljon puita, sammalta, vettä ja mutaa. Paistoimmen makkaraa nuotio paikalla ja otimme paljon kuvia luonnosta. Lähdimme ryhmissä katsomaan hiidenkirnua.
Siellä oli ihanat maisemat. Kun olimme olleet vähän yli 2 tuntia nuotiopaikalla lähdimme matkaan.
Menimme katsomaan siirtolohkareita joista oli muodostunut pieni luola ja luolassa oli pääkallo maalaus. Bussille oli pitkä matka takaisin. Matkan varrella oli paljon puroja ja näimme jopa hevosia. Kuitenkin pääsimme bussille ja lähdimme koulua päin.

Moona ja Aada
    
                                         Hiidenkirnut




Opettajat ottivat aina yhden ryhmän johon mahtui 10 oppilasta katsomaan hiidenkirnuja. Siellä oli 5 hiidenkirnua joissa yhdessä oli kivi. Saimme testata kuinka syvä hiidenkirnu on. Ja otimme myös kuvia hiidenkirnuista. Sen jälkeen lähdimme takaisin paistamaan makkaraa nuotiolle. Sen jälkeen ryhmät vaihtuivat. Niitä oli neljä ryhmää: oli Riitan ryhmä ja Johannan ryhmä.

Ellis ja Mikaela


                           HIIDENPESÄ (LUOLA)


Lähdimme nuotiopaikalta luolaa kohti. Luola oli muodostunut kahdesta sirtolohkareesta. Luolassa oli pari reikää joista tuli valoa sisälle. Luolaan mahtui noin 1-5 henkilöä. Luolassa oli kivaa! Luola oli aika iso. Luolan edessä oli aika pieni kivi, jonka yli piti mennä. Luolassa oli myös pieni osa josta voi pelästyyttää kaverin.

Iida, RONJA ja IDA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti